Thursday, December 23, 2010

Jom Jom Kita heboh Heboh !

amek dari pakcik goole
ini bukan contest mahupon giveaway .
ini hadiah dari saya je ^^
gila gempak tak ?
aku berbesar hati nak bagi segumpulan TOPUP kat
kanak-kanak riang yang dapat cetak skreen nombor ini dengan pantas .
andd . .
kamu kena printscreen menda ni bila dah 11111.paham ?

nombor nombor bertuah yang patot anda tangkapkan ialahh . . . .
jeng jeng jeng ,

11111
keutamaan diberikan kepada kanak-kanak yang riang saja .
oh i mean yang follow saya . heheh
err so apa tunggu lagi . saya suka topup . anda pula bagaimana ?
heheh tapayah buat entry apa2 pon .
cuma perlu cetak screen  dan hantar kepada
unarazy2390@gmail.com . okay . done !
MySpace
*lambat lagi kan nak tunggu 11111?  haha padan lah . kehkeh
err untuk permulaan 3ringgit cukup x ?
kalao nak lebih lagi .cakap lah .lebih takat 5 ringgit boleh lah .
haha papai


UPDATE l DAH ADA PEMENANG . HEHEH  padan muka sebab lambat . hehex x lah sorry nanti kalao ada duit rasa nk buat contest plak .hohox  winner is dia ni 

sila gelak lepas baca.

19 comments:

nany said...

una aq nak! bak meh! bak meh! XP

padle said...

apakah?xpaam...

makcek bukan nenek said...

nany :
haha okay nak cepat la tunggu
jalan2 cari pasal tuh
11111 . heheh

makcek bukan nenek said...

padle :
oh ya lupa .
mesti ada yg x paham .nie ha kna snap pix yg meter view tu bila 11111.
nnt nk update balik .heheh

nany said...

haha..aq masok sini 24 / 7 KAHKAH.. eh?ang dpt BE ke una??

makcek bukan nenek said...

apa yang 24/7 nih .
blurr blurr .
err Be ?
x kan lah .mana ada lagi . huhu

nany said...

24jam 7hari seminggu la macek..
aq sepuk sat g..hahai..

nazirulhazwan~ said...

edit bleh??haha lame o0o nak tunggu

makcek bukan nenek said...

nazirulhazwan :
sobs sobs sampai hati .
kecik hempedu saya .
mentang2 x da visitor yang ramai .
tskkk . brani la edit . tampo kang .

molmolla said...

pergh mantap!!! tapi kena tunggu ni.. 11111

MAKCEK bukan NENEK said...

molmolla
biar lambat asal selamat
kehkeh

YOUsoF said...

Sabar menanti demi sekeping kad tambah nilai percuma.. ;D

MAKCEK bukan NENEK said...

Yousof :
haha tunggu jangan x tungu ,heheh

ARC™ said...

adeh xde currency malaysia lak kt henset nih hahah

akmafaizal said...

kena masuk ari2 ni..5 ringgit pun ok..dr takde kan..hehe

aidillah HAIMI said...

Wah Rasa macam tak sabar pula nak tunggu no tu.

AIMAN said...

topup 50 leh? hehee..

Mr Topup said...

Btuah punye no :)

~ch@wi~ said...

no ni dah lepas la..cmne nk print screen ni..huhuhu


Korang Tak Rindu Kat Myspace ke??

sepatah dua kata

apesal.com