Sunday, December 12, 2010

Hatsune Miku Live in Blogger

nah aku bagi hatsune miku live . tgk la crowd2 yg dtg . heh ramai gilosh .




jepun mmg sgt kreatip sgt kot .
ada yg kata 'what does japan not have'
katun pon bley nyanyi bukan pkai suara manusia .
tapi lao x silap suara hatsune ni based kpd suara artis kot Saki Fujita .
kira ni anime yg dibentuk menjadi artis nyanyian . haha 
siap ada hatsune miku live lagi .
apa korg igt live tu ada org pakai moskut hatsune ka ?
x dak pasai aihh .
sumpah hodoh ! . haha

depa buat hologram okay ! x de nye cosplay2 .
tao dak hologram tu apa ? jgn malas2 p google keh .
tak main ah moskut2 kan . fuhh mmg ah .
ramai kot yg p tgk hatsune live tuh wlaupon cuma dalam 3d.
kat singapore pon tahun 2009 ada juga hatsune miku live . tapi knapa aku x tao . heh

memang banyak jugak kemunculan anime vocaloid nih .
contoh cam Megurine Luka , Kagamine Rin and Len .
tapi mmg ah wa cakap lu . walaupon suara robot .
tapi sedap kot . ada yg kipas susah mati hatsune miku ke kat sini ?
meh meh share ngan aku . hex
aku mula-mula suka tyme aku dengaq lagu hatsune miku-hope .
ahaa terus buat ringtone nset . haha
pastu trus cari suma lagu dia kat utube . hax
aku rasa dia ni wujud dah lama kot . aku je ketinggalan . heheh

be4 nih aku cuma tao dia ni anime je .
x tao plak anime pandai nyanyi . haha
kat chrome pon ada je theme dia kan .
kira mmg femes ahh katun nih .
ngan rambut biru ke hijau aku pon x tao kaler apa sbenarnya rambut dia
yg sampai ke kaki tuh .


sila gelak lepas baca.

No comments:

sepatah dua kata

apesal.com