Monday, December 20, 2010

GiveAway Dunia aku Ibu Muda

agak agak hari ni hari join contest dan giveaway je kot .
heheh termasuk yang ni dah 3 en3 berkenaan contest dan giveaway.
haha gila tamak . hox

ok ok syarat-syarat giveaway ni simple dan sama je cam giveaway lain .
suma saya dah ikot ^^
so marilah join giveaway dari ibu muda .
terima kasih jemput jemput saya . heheh


memandangkan blog ibu muda ini baru dan bertujuan untuk meramaikan
umat .hehe
so giveaway ni akan tamat sampai follower beliau cukup 200.
hoyeah hoyeah cepat cepat join .
berbaloi dapat blouse tao.
and nak bagi kat ibu lah blouse tuh. heheh

err nak tag dekat mereka nih
yana
cikpiah
arol
cik moon
zatul
(yang lain pon sila join okeh!)

sila gelak lepas baca.

2 comments:

YOUsoF said...

Hehee all the best ye.. ;D

makcek bukan nenek said...

YOUsof:

terima ksih . jom join sekali^^

sepatah dua kata

apesal.com