Wednesday, December 8, 2010

Dunia ini sederhana kecil

oh eh eh eh aku hupdate blog weyy .
MySpaceok x de respon pon .
walaopon binatang kesyangan aku salu buat aku saket hati yg melampao .
mungkin beliau cemburu dgn kehadiran berbagai2 orang dalam hidupku
bila aku mnggunakn beliau sbg perantara ke dunia maya ,
ahh persetankan *tetiba je gila. itu tugas kao lah wahai pet . heh
hamek dr pacek google
sebelum nih bila kat umah sewa aku pkai yg ni . ZTE celcom . celcom agak laju la kat sini.
ini cuma paparan dia sja . bukan bentuk broadband itu .hex ni maxis punya ZTE . aku pkai ZTE celcom.
pakcek google gak

okay okay .mmg aku memrlukan masa yang lama spt bertrilon lamaya jarak ke bulan .
untuk aku membalas setiap jejakan yang ditinggalkan .
alahh mmg lah x banyak cm blog kao yg dah pemes tuh .heheh
walaubagaimanapon pape pon aku nak berterima kaseh pada
incix ben ashaari yang sudi meletakkan blog den
ke dalam senarai blog-blognya .bley cek di jelingan dia . heheh
dapat jelingan dr incix ben . hax  mmg hargai sgt lah .
mmg bila dipikirkan balik . beliau bnyak sgt kot berkorban apa sja harta ataupon nyawa .
MySpace terharu tawu . sobss
ok babai manusia kuh syg syg semua . heheh
baru habeh jawab paper exam ketiga siang td.
ada lagi 3 coming soon .hex doakan yaw ^^
sila gelak lepas baca.

sepatah dua kata

apesal.com