Wednesday, December 22, 2010

Contest header untuk Cik Azizah

klik klik kalao nak join


oleh sebab agak bosan tanpa ada sebarang aktiviti menarik selain tido
dan temenung .
aku merajinkan diri menjoinkan diri . untuk
contest buat header lagi .
sobs sobs tao memang x menang .
tapi x kira nak juga join . wuuuu
cik jijah dah ajak lama dah . heheh
tapi baru hari ni berkesempatan nak godekgodek
photoshop .hohox
nah tengok nih .
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini header transparent tao cik zizah ^^


transparent juga ^^
*header transparent ni senang la sikit nanti boleh match dengan background atau templte yg cik jijah pakai.so semua background yg cik jijah pakai sesuai dengan header ini.heheh
akan menyusul beberapa lagi header dan maybe ada perubahan kalao una rasa x best . heheh
then kalao cik jijah nak tukar font  pon boleh nanti cakap je i tukarkan font dia .okay ?
dan oh saya harap saya menang . grrr


sila gelak lepas baca.

2 comments:

azrinrahim said...

semoga berjaya .. cntik header tersebut ..

MAKCEK bukan NENEK said...

azrinrahim :
erk haha x de cantik mana pon .
wuuu
sekadar mencuba nasib . heheh
gudluck to u too ^^

sepatah dua kata

apesal.com