Friday, November 12, 2010

sedikit review sukan asia 2010

malam semua .
arynie x mo ckap bnyak .
x de mud .heh

tgk x tadi pkul bapa ntah stat perasmian
sukan apa ntah kat china tadi .
pergh agak gempak kot .aku sblom ni 
mna penah tgk perasmian apa mcm suka ke apa .
tapi tdi tiba2 nak tgk .heheh
kat tb1 dorg tunjuk . heh
formasi dorg buat tdi .mmg cool gila .
lagi2 bila kat skrin besar ada org yg buat bentuk2 .
susah kot nak berlatih buat semua tuh .
then lpas tu ada org nyanyi lagu tema kot .
sunshine apa ntah .
ada 5 org kot x silap .usha aku usha eh mcm knal laki 
sorg tuh .mcm ex suami aku .heheh
hiro DBSK or TVXQ
korea mari . patotlah mcm knal je yg pkai bju hitam tuh .
aishh budak atas nih . mbe aku c nasihah mmg mnat gila dkat dia .
aku ada la donlod cita mamat ni belakon .'heaven of postman kot . x igt .hha
punya la sronok dia . pastu dia kta dia asik tgk cita tuh ja .
haha gila punya kipas susah mati lah nasihah nih .hex

dia tgk ke x hiro nyanyi tadi.
aku rsa lao dia tgk mst dia ngah cari kat tinet nak download .
haha .

UPDATE :
err tetiba aku konpius . siapa yg nyanyi sbenanya mlm tuh .
aku c bapa nak cam .waa
hiro yg nyanyi ke or actor dlam boys over flower tuh.
Kim Hyeon-jung

konpius aku . muka cm nak sama . aishh .


p/s : okay ary nih aku x de mud sbb ada makhluk tu delete aku .haha
suka aty kamu lah budak .aku x cari pasal pon.
cuma lao nak gadoh .jom lah .heh



sila gelak lepas baca.

5 comments:

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni.

anyway, kalo ada masa dtg la ke blog saya..

regards,
BLADE EDGE

uNa da wiTch said...

wsalam .
haha
ya ya anda pernah kemari ^^
tenqz btw .

Capiy@h said...

hahahaha!!weh laki yg men cita boys over flower pn da nah...yg rmbut puteh tuh...nma dia aku lupa laa... :D

uNa da wiTch said...

weyy aku rsa aku silap org lah . haha
aku rsa yg boys over flower tu lah mukan hiro lah kan yg nyanyi ?
haha duhh silap silap .
haha

Capiy@h said...

hahahahahaha!!xpa2 slapmu d maapkn..hahahaha!!seb bek bkn minho..klau yg tu hg slap mmg nk na ngn aku rr...

sepatah dua kata

apesal.com