Tuesday, November 9, 2010

saya mmg malas . so what ?

yaw Assalamualaikum manusia normal sekalian .
oleh kerana aku mlas as usual .cuma disini nak tegaskan .jgn kutuk aku kat blakang ye ?
nnt korg juga yg berdosa . aku plak bertambah pahala yg mmg kurang nih .
MySpace


jgn pgl aku blogger .sbb aku cma tahu menconteng bila ada  mood sja n bila rajen .
heheh so kalau terlebeh rajen tu mmg penuh la dashboard korg dgn entry aku yg merepek kerepek .

aku bukan apa .
bila aku bw ada la certain blogger yg
mmg otai gila tu-diingatkan sesetengah shja-
aku bru je nk follow tp dah mcm tu plak ayatnye .
x jadi lah .meruntuhkan semangat aku je .
dorg ni cm demand gila .
banyak pulak syarat2 kalau dorg g bw kat blog hampeh cam aku .
tanak ada lagu la tanak ada jam lah .
tanak tu lah tanak ni lah .
ya ya mmg akan buat blog semak .
tapi terserah lah .
mukan ada org nak tgk pon .
n blog aku bukan blog kao pn.

mmg la niat dorg baik .
nak tegor freshie yg baru2 .
tp ada jugak yg tegor mcm dia tu dah otai sgt .
pastu ada la kumen yg setuju .
nak kipas2 biasa la tuh .
x pe masih rmai yg berbudi bhasa n baek aty 
nak bg advice .sure rmai blogger yg mmg cool gila .
yg tu mmg aku follow .
heheh

okay dah tamat .igt nak tulih skit je .
tpi sedikit emo . haha
jgn kejar populariti. ia x kn kmana .
percayalah ^^



sila gelak lepas baca.

No comments:

sepatah dua kata

apesal.com