Sunday, November 28, 2010

Sarapan dan kepentingannya

oyeahh ini bukan blog kesihatan atau kewarasan .
ini sbb hari2 mak aku asek beletiaq sbb aku suka lewat2kn sarapan
dan kalau kat rumah sewa aku mmg x sarap dah trus lunch jek .
mao x hangin mak aku dengar .
so prkara biasa bg family aku adalah mendengar .
eh semua pon sama kan ,
well mak aku beletiaq suma ada kebaikan .
siap bg fakta dan suruh bukak laman web tu la tu ni utk refer .
so korg dah break1st kah ?
makan apa ? angin ? ke hati ?
aku makan nasi lemak .
sekadar gambar hiasan . hoho
kat mana2 cerok pon mesti ada menda alah nih .
kira makanan plg rare kat malaysia nih .
setiap 1 meter msti ada je yg jual .
so korg x kan kebuluran or mmg akan kbuluran jika x da duit . heh
apa yg pasti eh aku suka gambar nih
grrr~
dan er ini plak bila aku taip sarapan dia kuar yg ini .
kenapa ? apa kaitannya ? aishhh .
sarapan kat negeri mana nih ?
tutup mata dan jgn tgk . pasti muntah 
sory sory . pagi2aku dah buat org ramai muntah darah bertubi2 plak .
heheh pape la google nih .
mcm2 ada .
aku taip nasi lemak . nasi lemak laen yg keluar 
siap ada gambar sharifah sofea yg blakon cita nurkasih .
apa motif ? blurrr*

okay berbalik pada kepentingan sarapan .
apa kata korg rujuk lamn web ini ada banyak lagi pndai2lah korg cari.
aku mlas nak kopipaste .
errr ni pasal sahur tapi ada juga selit sal sarapan .hok
satu lagi yg ni . manfaat sarapan pagi
bahasa indon kot . tp boleh baca kan . 
okay nak p kedai beli lauk kejap nak masak nnt .





sila gelak lepas baca.

4 comments:

Cik Nathrah said...

kalau da bgn tgh hari nk sarapan apenye..lunch teros lah..hehhhe

uNa da wiTch said...

tu lah pasall .
dah banyak kali lunch tros .
dat y mak kat rumah pagi2 suka call
suh bangon .
huu

evagebob vid said...

kalo sarapan..nnt lunch xde la heavy lunch sbb prot kita still ada isi, mst mkn pom xbyk..so boley elak obese sbnrnye srapan ni slain mmberi kita tnaga utk bkrja di pagi hari :)

uNa da wiTch said...

pandai cik gebob .
hohox

sepatah dua kata

apesal.com