Saturday, November 20, 2010

Maksud Award mengikut bahasa uganda

pagi moning bebeh
dah srapan mahupon breakfest ?
amboi kao nyah mentang2 la cuti . sedap je kao tido eh .
ish ish cuba lah contohi aku yg salu bgn awal .
*padahal mak aku dah warning awl2 jgn tido tadi* huhu

okeh kita teuskan . 2 3 ari ni aku sgt jarang
menaip dan merapek di blog kurang sihat aku nih .
aku x tao kenapa . tapi yg pasti aku malas .huhu
okeh teruskan pada tajuk .

ni ha si minah memotong nih si datin fairuz
rajen sunggoh mengetag aku utk award nih .
*konon blog aku ni boombastic ? ye ke yeke muntah . haha


Tajuk Award : Jom Join Award Boombastic
Penganjur :mencari isteri ? baek punya
Orang yang ngadengade tagged I :  cik fairuz
Due Date : 31st Dis 2010
(aku kopipaste sebijik kat cik fairuz . haha senang)
MySpace
 pastu pastu kena tag kat makhluk asing laen plak .
so nnt lepas dah join tag nih pegi pastekan kat link mencari isteri tuh .heh
*aku x tao nak tag sape dah . sobs sobs

dah cukop x syarat2 ? papai
ada lagi tag n award aku nak kna jawab nih*mcm aku nih fofuler je kan . sobs 


sila gelak lepas baca.

4 comments:

fairuz said...

hahaha.letak kat side bar gak weyh.

uNa da wiTch said...

oh oh alaa .
okie dokie . hohox

nany said...

una..bhaha~ 31dis?..lambat lg..
ekeke~ nanty aq join eh..eh..lmbt sikit..
btw..tenkiuk..tenkiuk!! terasa indah seperti berada di alam fantasi jap..HAHA

Anonymous said...

I usually don’t post in Blogs but your blog forced me to, amazing work.. beautiful ….

sepatah dua kata

apesal.com