Sunday, November 28, 2010

Header Untuk Qila


malam buta ni rasa nak join GA nih .
trima kaseh cik qila ajak i join .hohox
meh sapae2 nak join bley klik sini eh 

Syarat-syarat nak join Header Untuk Qila ialah seperti berikut:

1. Anda mestilah follower blog cik qila.
2. Dah nama pun Header untuk Qila so korang kena la buat header untuk Qila.
3. Buat satu entri mengenai segmen ini, bertajuk "Header Untuk Qila".
Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.
4. Header korang mesti lah menggunakan gambar yang kat atas ni ye.
5. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.
6. Tinggalkan komen di entri blog beliau.

Hadiah :


1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

Sponsored by ;
eternityhijjab

Tarikh tutup : 12.12.10

ha ini dia . 
aku buat header utk cik qila yg cantexx .
err tapi ini header x brapa nak superb la kan .
wuuu
err sgt lah simple . mak aku pon kta simple.
klik untuk tumbesaran yg sempurna

yg ni aku try bagi serabut skit . heheh

wahahaha . header aku pon cam hape ntah .
ada hati nak buatkan header utk org laen .
haha . x pe x pe cuba nasib .
nak dpt shawl free jugak .
sobs sobs .

sila gelak lepas baca.

13 comments:

qilarazak said...

comel. simple and nice dear..
thnks ya joinn. :)

saya_arief said...

cantik..
all the best ye.

uNa da wiTch said...

qila :
ada buat lagi satu .heheh

uNa da wiTch said...

saya arief :
trimas .
header awak pon sgt cantikk .
gud luck .

qilarazak said...

rajin nya buat duaa. hehe..thnks tau.. tlong promote ckitt :P

nur said...

comel2nya
ALL IN ONE

Ikemal said...

wah2. style. gudluck!

uNa da wiTch said...

nur :
thankz babe

ikemal :
heheh serabai sja .
gud luck too .

nany said...

una!! wowow!! shantek mak tek..
geez..gud luck juga..
mari bersaing secara sihat!!
:P

♥CIK SHA♥ said...

simple but nice..^_^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

gud luck

Pencari Qurratuaini said...

nak jugakkk

deqlis said...

cantik....akak nk jugakkk!! hihi

x malu laa akak nie mintak pulak hehe

salam kenai yer dik n good luck!

sepatah dua kata

apesal.com