Wednesday, November 10, 2010

dapat Award lagi ^^

petang peeps !
ary tu ada juga dpt award dr cik dudu comey .
sgt lah terharu . eh mesti okeh .
org bg award kna la terharu .hehex thankz cik dudu !


okay ary ni dapt lagi dr incix botak .

terima kasih  budak botak ! ^^
award ni dia bagi sbb dia jatoh cinta kat aku .
err salah salah .dia jatuh cinta kat blog aku .heheh
sila belasah dgn lemah lembut .

er tapi tapi kna jawab soalan plak .
neves aku nk jwab soalan2 nih .huu
tp jawab jugak .baca jgn x baca okeh .

1. budakbotak11.blogspot.com Berikan pendapat dengan jujur.

- er ngah mengkaji lagi pasal budak botak ni .nak tgk botak dia takat mna .hohox


2. Nama blog korang dan kenapa letak nama tu?


-haha nma saiapanic kt url ke? knapa eh ? sbb dulu suka panicc terlebih2 kot .hohox
then nma manja blog budak separa matang sbb owner x brapa nak matang lagi .haha


3. 5 perkara yg korang suka


-suka buang masa kat internet .
-suka makan dan tidor
-suka kawan ramai2
-suka tgk national geographic
-suka er apa lagi eh . dh lupa suka apa .hox suka lupa ingatang .heheh


4. 5 perkara yg korang benci


- x suka binatang geli2 cm ulat lipas cicak . wuu
- x suka org sombong dan blagak gila .hex
- x suka makan ubat
- x suka bila org asek tnya skolah mna .huu aku dah besar okeh .hee
- x suka bila saket kpala .x bley buat keja .kna tido jek .hohox


okey x ? act bnyak lagi tp dah ,nta 5 . bg je lah .heheh
thankz for the award friends ^^ 
nnt bg lagi .hax
nnt nak buat juga cmnih .tapi nnt la tnggu
mood bahagia dan rajen dtg .hehex




sila gelak lepas baca.

4 comments:

deno said...

congrates!!!
(^_^)

BLADE EDGE said...

salam..

dtg singgah lg...

tahniah! dpt apa utk award, piala ke?? :-D

uNa da wiTch said...

deno :
haha tq . org bagi kita amek je ,hex

uNa da wiTch said...

blade :
haha x de lah trofi jek .
nak jugak ?
nnt sy bagi .hohox
singgah salu yaw ^^

sepatah dua kata

apesal.com