Thursday, November 11, 2010

"Blog Review - 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku"

sebenarnya aku cm x layak pon ada nak join .
blog aku mukan ada mneda berfaedah pon . *_*
kahkah tpi aku terlebeh rajen ary nih .
rasa mcm nak join jugak .
okay x yah cakap banyak2 .

ni haa blog nih riwayat hariku
ada buat amal kebajikan utk blogger yg
mempunyai masalah malas sprt aku .
err x  de kna mngena pon .
owner blog ni sgt baek haty sbb dia akn buat review pasal blog2
yg baru or dah lma cm aku tp bru nak berkembang kat blog dia .
so incix gnesop harap2 anda boleh beri komen yg bnayak kpd sy tntg blog nih ^^
bagus x amalan suci murni dia . so apa lagi marilah join ramai .
klik banner ini ya kawan kawan ku sekalian .


ini kira cam program bersama mu .
heheh
thankz riwayat hariku .
anda sgt cool ^^


sila gelak lepas baca.

2 comments:

sop said...

salam sis.. thx sudi sertai program ini..
lama menanti utk di review? maaf sbb list yg panjang.. :)

makcek bukan nenek said...

sop :
heheh x pe x pe .
paham . mmg ramai yg join .
tepaksa la que dgn sabar . kehkeh .

sepatah dua kata

apesal.com