Sunday, November 21, 2010

aku perlu !!!!!

ni ha .aku nk buat satu bloglist kat tepi nih.
tapi nnt mesti penuh aku nak letak blog2 .
ye la siyez punya banyak blog yg giler best dan perlu aku letak .
tapi tapi . nnt  . ... sobs sobs
penat dan malas sebenanya nak buat .
banyak tuh nak kopy link.

MySpace
* nak buat tapi malas .. kna amek bibik satu nih . huhu
so sape rasa rasa yg nak bagi link tuh sila letak kat komen .
tolong yeah ! i beg u ^^
takot2 aku lupa nak letak kat bloglist .huhu


sila gelak lepas baca.

16 comments:

fairuz said...

opkos lah aku nak!! nanti i letak u jugak okeh. :P

uNa da wiTch said...

kao x cakap pon mmg aku nak letak pon ha. heheh

fairuz said...

hahaha.nak suruh aku terharu ke hape?

Mama Zara said...

Salam perkenalan...mama nk exchange link :)

http://familymoza.blogspot.com

Nanti mama add kan kamu punya ye...

selamanya lenabanon said...

nak!!! jugak hehe.. http://lenabanon.blogspot.com/ ..

nany said...

oh..kelibat blog saya disebelah sinun..HAHAI..terimakasih makcik makcik dan tuan puan..serta dato' dan datin sekeluarga,,sobs sobs..

uNa da wiTch said...

fairuz :
baek kao nangis skunx jugak . haha

mama zara :
suda letak . heheh trimas bg link ^^

uNa da wiTch said...

yana sygg :
i dah letak u punya blog ha .
tapayah suruh . hox

nany :
haha una kan budak baek .haha

amar haziq said...

jenguk2lah blog saya k
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

uNa da wiTch said...

amar haziq :
okie dokie .
im comin ^^

CekLa said...

cekla ade buat 'post' pasal blogroll yg leh tukar2. takde lah sarat n berjela2 sampai bawah tu.

link ada kat belog cekla ye.kalau nak tau lah...

Budak Botak said...

he3, kalo promote cmni msti la rmai nk...

Tok Esah said...

salam una~!!!

tok nak gak, sini ye

http://taq6889.blogspot.com

kalu dah masuk gtau tok ye, nanti tok masukkan, tenet slow sket kat kg!! hehe

uNa da wiTch said...

cekla cekla : trimas gtao . hohox
nnt bila rajen nak buat jugak . tp skunx x rajen bila tgk coding dia pnjang gila .haha

uNa da wiTch said...

budak botak:
mmg sja nak bg org ltak link . haha
yg rsa blog dia gila mantap bnyak info mcm botak ahh.hohox

tok esah :
okeh okeh . suda buat . hehex

Budak Botak said...

xpa una, tggu 20002 plak...

sepatah dua kata

apesal.com