Monday, November 1, 2010

katak oo katak . hujan oo hujan

yaw yaw manusia yg bijak lagi bijaksana . heh
Assalamualaikum !

skrang dah nak pkul 2 petang kat tempat aku .
( bunyi mcm aku dok india je ) hee
tapi aku masih blom shower  . weyy ujan weyh kat sini .
gila cm nak beku dah wlaopon dah nak petang .
terbangun pkul 11 sbb igt bru pkul 7 .huhu
bgun2 trus gosok gigi then sarap apa yg ada .
gardenia ngan radix mai secawan aku tibai je .
pastu smbung study apa yg patot .
study pasal pengaturcaraan web n internet ni kdg2 best jugak .
tp knapa dulu aku x mo study ? grr~

pastu kul 1 lebey aku kuar g cari lauk kat kedai tepi jalan tuh .
mak aih 5 ringgit kao .
lauk setakat aku sorg smpai 5 ringgit .
lao kat kl ke kat blah2 selatan sna mmg aku caya ah .
tapi kat kedah je bhai .
5 rgt tu  pon dah kira mahal okay .hox

aku berjalan smbil berpayung dgn wajah hampa .
sobs sobs .dah la ngah sengkek gila nih .
mmg kna kedekut juga la .

kira ter'emo cmnih lah .

selamat berstudy dan bertidor2ran wahai snak sedara kuh .

p/s depabali bila eh ? dah lepas blom ? 


sila gelak lepas baca.

No comments:

sepatah dua kata

apesal.com